Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Piccola Italia ресторант
: , Bulgaria

: 10:00 - 22:00
: 0877343008, 029445152

Ciao cari amici d\'Italia ! Ресторант Piccola Italia е истинско кътче от Италия в сърцето на София. Вече не е нужно да плащате скъпи самолетни билети и да стягате куфари за да заведете любимата на вечеря в автентичен италиански ресторант - Ресторант Piccola Italia Ви предлага уникално гастрономическо пътешествие! Италианско Меню за ценителите на традиционни италиански ястия , вкусна прясна паста, Истинска Италианска Пица и оригинални десерти със Сицилиански акцент приготвени от италиански готвач по оригинални рецепти от висококачествени италиански продукти . Винената листа на ресторанта се отличава със Специална Селекция Италиански Вина . Ресторант Piccola Italia или в превод Малката Италия запленява своите гости с уютна атмосфера на традиционен италиански ресторант и е идеалното място за срещи с приятели, романтичен обяд или вечеря, рождени дни или фамилни събирания.

Piccola Italia ресторант

Поръчка на храна в София