Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Namoos- гръцки ресторант
: , Bulgaria

: 11:00 - 24:00
: 0889605251

Скъпи приятели,в сърцето на София е скрито кулинарно съкровище!Ресторант \"Namoos!\" притежава артистичен характер, пренасящ ни в света на красотата на гръцките острови. Всичко това е гарнирано с много уют и наслада за сетивата. Оставя ни трайно усещане за качество и кулинарна магия. Менюто представлява комбинация от традиционна гръцка кухня, световни кулинарни трендове и класически ястия. Ресторант \"Namoos!\" е перфектното място за споделяне на незабравими моменти със семейството, приятели и колеги. Всеки ден се предлага вкусен и разнообразен домашно приготвен обяд! Гостите на ресторанта ще имат възможността да се докоснат до бутикови месни ястия, приготвени от нашите Шеф готвачи. Ресторантът разполага и със специална селекция от новозеландски вина. \"Namoos!\" с любов към храната...

Namoos- гръцки ресторант
Namoos- гръцки ресторант

Поръчка на храна в София