Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
NEBO Restaurant & Bar
: , Bulgaria

: 00 - 24
: 0888580580
http://www.nebo.bg

NEBO Restaurant & Bar e мястото за вкусна храна, качествено вино, хубава музика и срещи със семейство и приятели в сърцето на София. Ресторант Всеки ден посрещаме нашите гости с разнообразно меню, приготвено с висококачествени продукти, специално подбрани за ресторанта. При нас ще откриете вкусни специалитетите от месо, риба и морски дарове, както и италиански ястия и изкушаващи десерти. В NEBO предлагаме голям лист от основни ястия, направени на барбекю Josper, чрез което месото едновременно се пече, задушава и опушва, с което добива уникален вкус. Обяд Всеки ден може да намерите специално обедно меню в часовете между 11:30 и 15:30, което освен разнообразно и вкусно, е и на много добра цена. Събития Заведението е разположено на два етажа. На първия е по-тъмната част за обяд и вечеря, а на втория етаж е по-светло и подходящо за чаша кафе с приятел или лаптоп. NEBO има и две открити пространства за по-топлите месеци - градина и тераса. Предлагаме възможност за провеждане на малки и големи лични и корпоративни събития на двата етажа на ресторанта. Разполагаме и с изискана VIP зала. Ресторантът работи всеки ден от 10:00 до 03:00 часа. Резервации може да направите на тел. 088 858 0580. Очакваме ви!

NEBO Restaurant & Bar

Поръчка на храна в София