Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Механа Кукуш
: , Bulgaria

: 10:00 - 00:00
: 0878955105
http://mehanakukush.com

Механа КУКУШ ви предлага богато и разнообразно меню, приготвено по автентични рецепти , с висококачествени пресни продукти. Екипът ни, с дългогодишен опит в кулинарията, се е постарал да подбере най-вкусните ястия така, че да задоволи всякакви вкусове на клиентите. Предлагаме на служителите ви да се възползват от нашето гостоприемство, уютна обстановка и внимателно обслужване. Ще се радваме да бъдете наши гости за обяд, вечеря, фирмени партита и други радостни поводи. В случай че изявите желание, е възможно да направим договорни за промоции, отстъпки и кетъринг. За да бъдем по-категорични като професионалисти, ние ви представяме нашето главно и обедно меню.

Механа Кукуш
Механа Кукуш

Поръчка на храна в София