Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Ресторант Лаура
: , Bulgaria

: 11:00 - 23:30
: 0888885379

Елегантна нова визия, просторен и светъл ресторант, голяма тераса с невероятна панорама, сърцето на столицата, НДК – ето това е новото лице на една наследена традиция Restaurant & Event center Laura. Това място е историческа забележителност и води своето начало още със създаването на НДК, носи история, която през годините е събирала всички именити хора на изкуството и е било най – предпочитано за провеждане на различни мероприятия. Именно за това и днес с голямо желание и ентусиазъм създадохме това силно емблематично място! Щастливи сме отново да отворим врати и да кажем „Добре дошли“. Знаем, че това място е „бижу“ и ще вложим много любов и старание в работата си. Заповядайте при нас, за да се уверите и най-вече да усетите духа на Restaurant & Event center Laura.

Ресторант Лаура

Поръчка на храна в София