Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Камината
: , Bulgaria

: 12.00 - 23:00
: 0888686650

Голямата атракция - чеверме на живо, пред погледа на клиента (всеки петък през есенно-зимния сезон). Уникално телешко месо от млечни теленца, каквото никъде другаде в София не може да вкусите ! Например елате и опитайте нашите телешки ребърца и телешкото печено с манатарки и шийтаке!!! Много други специалитети като агнешки и телешки кюфтета собствено производство, както и тел. суджук и тел. кебапчета (наречени 7-те джуджета) Красива и стилна тераса с много цветя Ви предлага спокойствие и хлад през горещите летни месеци! Идеално за пушачите! Всеки делничен ден ресторантът предлага голямо и разнообразно обедно меню плюс традиционна българска скара и кухня.

Камината

Поръчка на храна в София