Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Хаджидрагановите Къщи
: , Bulgaria

: 11:30 - 23:00
: 0899 917 837
http://www.kashtite.com

Вкусната, обилна и добре поднесена храна, направена по рецепти от всички краища на страната, поднасяме с внимание и любов. Предлагаме над 12 агнешки специалитета, както и ястия, които може да опитате само при нас от свинско, телешко и пилешко месо. Допълваме храната с над 50 български вина, богата селекция от ракии и домашно правени напитки, като пелин, сиропи, греяно вино и ракия. През делничните дни предлагаме разнообразно обедно меню. За Вашето добро настроение има народна музика на живо всеки четвъртък и петък. Ресторант \"Хаджидрагановите къщи\" е в центъра на София в четири реставрирани възрожденски къщи от 1866 г Копривщица, Жеравна, Мелник и Банско, обединени чрез общ двор с китна лятна градина. Историята на ресторанта започва в далечната 1860, когато хаджи Драган - търговец на вълна и свила, впечатлен при пътуванията си от красотата на българските къщи помислил какво да стори, та да сбере тези красоти в София. Една зимна вечер решил, щом се стопли да викне най-добрите майстори от Копривщица, Жеравна, Мелник и Банско. Така и станало, и след упорита работа майсторите съградили къщите на хана. Хаджи Драган гледал с много възторг и ликуваща усмивка майсторството на строителите и си мислел: \"Тук ще бъде сбрано най-доброто от България и който дойде ще го посрещна с пълна чаша и вкусна българска гозба. Да знае къде е бил!” Така започнало всичко! След прекъсване от десетилетия и след четири години реставрация през месец март 2004 година Хаджидрагановите къщи, отново отвориха врати!

Хаджидрагановите Къщи

Поръчка на храна в София