Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Хаджидрагановите Изби
: , Bulgaria

: от 11:30 до 23:30
: 0898 775 936
http://www.izbite.com

В ресторант Хаджидрагановите изби предлагаме вкусни българска ястия, приготвени с майсторлък на плоча, пещ и жар. Менюто съдържа пищни софри поднесени на резбовани дървени плата, отбрани български специалитети от агнешко, свинско, пилешко и телешко месо, пресни салати и сладки десерти в богатото ни меню, предложено в резбовани дървени корици. Допълваме храната с над 50 български вина, богата селекция от ракии и домашно правени напитки, като пелин, сиропи, греяно вино и ракия. През делничните дни предлагаме разнообразно обедно меню. За Вашето добро настроение има народна музика на живо всеки четвъртък и петък. В направата на Хаджидрагановите изби е залегнала историята за Хаджи Драган - чорбаджията, построил красивите къщи от Копривщица, Жеравна, Банско и Мелник в центъра на София - днес ресторант Хаджидрагановите къщи. В неговите изби отлежавало вино, събирано от различни краища на България. Прочута била избата на Хаджи Драган, където можело да се намери вино за всеки вкус. На малко хора се удавало да слязат в хладните подземия и да видят къде отлежавала напитката на боговете, защото Хаджи Драган ревниво пазел майсторлъка си. Затова било голяма чест за някой гостенин да слезе и да види чудните изби. Тишина, мирис на старо вино и хладина посрещали гостите. В сумрака на газените лампи се виждали бъчвите, подредени в дълги и стройни редици, а по прашните рафтове със слама кротко лежали бутилките с подбрано вино. Днес в резбованите сепарета с удобни миндери, постлани с котленски черги може да се насладите на вкусни български ястия и вина. Очакваме Ви!

Хаджидрагановите Изби

Поръчка на храна в София