Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Diplomatic Club Gloria Palace
: , Bulgaria

: 10:00 - 22:00
: 0887769090
http://gloriapalace.net

Нашата цел е да превърнем посещението Ви тук в прекрасно изживяване. В Глория Палас предлагаме нещо повече от храна и напитки. Тук ще получите спокойствие, чувство за сигурност и един незабравим празник. Известни сме с красотата на парка през лятото и уюта на камината през зимата. Вярваме, че едно място въздейства не само с видимите и осезаемите си елементи. Ние влагаме сърцата си в идеята за комплекс, в който да изпитате удовлетвореност, наслаждавайки се на качествена напитка в периферията на София, далеч от градския шум и забързаност. Едновремено с това в тиха и семпла обстановка, да опитате някой от специалитетите на нашите готвачи и да усетите атмосферата на приятелство и непринуденост. Насладете се на нашите предложения. Предлагаме изключително добри условия за сватбени тържества, годишнини, банкети и всякакви мероприятия на закрито и открито. Основния ресторант на комплекса разполага с 180 места на закрито с изглед към парка , VIP зала с камина с 50 места, както и 2 по-малки зали за организиране на семинари или малки семейни тържества и вечери до 20 места. Клубът е с дългогодишни традиции в организирането на сватби, кръщенета, юбилеи, както и много други тържества в градината, чийто капацитет достига до 300-400 гости. От ресторанта на Дипломатически клуб „Глория Палас“ се разкрива изглед към обширен парк с открит плувен басейн и външен бар. За малките ни посетители сме се погрижили с детски кът с люлки и пързалка. Градината може да бъде наемана самостоятелно, декорирана или не, в зависимост от изискванията на клиента. Градината е оборудвана с малка сцена, която е в непосредствена близост до открития басейн и Кариби бара, който е зареден с отбрани напитки. Гостите на сватбените тържества могат да ползват безплатно паркинга на Дипломатически клуб, чийто капацитет е повече от 50 коли. Изолираността на клуба и голямата му площ позволяват провеждане на концерти и коктейли с озвучаване, вариететни програми и певци.

Diplomatic Club Gloria Palace
Diplomatic Club Gloria Palace

| | | | Доставки на пица