Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Corso ресторант
: , Bulgaria

: 08:00 -23:00 всеки ден
: 0888 100 113
http://corso.bg

CORSO се намира в центъра на София – на емблематичните жълти павета срещу Руската Църква. Концепцията е иновативна и нетрадиционна, която ви дава възможност да прекарате приятно всяка част от денонощието си – закуска, обяд, вечеря, бизнес или лични срещa, пазаруване за вкъщи, вечерно парти и др. * CORSO Party Hall Corso Party Hall е подходяща за вашите коледни партита, фирмени и лични мероприятия. За ваше най-голямо удобство кетърингът може да бъде директно от Corso ресторант, което ви гарантира свежо приготвена вкусна храна. При желание от ваша страна, в залата могат да бъдат поставени коктейлни маси. Капацитетът на парти залата е до 300 човека коктейлен формат или до 250 седящи. Разполага със свободен бърз WiFi, мултимедия и екран. * CORSO Улица За вас, нашите гости, ние решихме да отворим вратите към нов свят, ухаещ на шоколад, ванилия, канела и виолетки. Нашият млад и вдъхновен екип от сладкари, обединен от любовта към изкуството и десертите, нарисува най-прекрасния десерт в чиния и ние ще ви го поднесем с любов и внимание. Докоснете се до магията на изкуството и вземете част от цветовете в палитрата на Corso, като внесете повече топлина и цвят в душата на вашия ден. * CORSO Градина-Бар Стълбите вдясно от павираната уличка ви отвеждат до Corso Градина-Бар и пред погледа ви се разкрива модерен бар с кокетна зимна градина в средата. В студените дни плъзвате леко стъклото и сте там, под дървото, което сменя цветовете си всеки сезон. При топло време нищо няма да ви отдели от слънчевата пейка, която ви приканва да се отпуснете с чаша ароматно капучино и добра книга насаме. На коктейл барът събира до 80 души и е супер за частно парти – тежки червени завеси тутакси ви отделят от всичко останало. * CORSO Ресторант На най-горното ниво на CORSO е просторният Corso Ресторант с изчистен и елегантен дизайн. Селекция от предимно италиански и български вина чудесно допълва менюто, а приятната атмосфера е завършена с пленителната гледка към Руската църква и светлините на нощна София.

Corso ресторант

| | | | Доставки на пица