Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Италиански ресторант Карузо
: , Bulgaria

: пон/съб - 11:00 - 23:30, нед - с резерв.
: Не е посочен.

В сърцето на София, само на няколко крачки от Руски паметник, на ул. Лайош Кошут 34, най-накрая отвори врати истинският НАПЪЛНО ИТАЛИАНСКИ ресторант, където кухнята, обслужването и атмосферата отразяват на 100% дълголетната традиция на италианската кухня. ЛЕОНАРДО АМОРУЗО, готвач от международна величина, който за последните 30 години се е превърнал в посланик на италианската кухня, и по специално на вкусовете от провинция Пуля, а и цяла Южна Италия, по целия Свят, реши да се установи в София, за да отвори този ресторант, наследил името си от най-големия италиански тенор на всички времена – ЕНРИКО КАРУЗО. На фона на класическа музика и италианска лирика, ведно с типичния аромат на италианската кухня, клиентите на ресторанта ще имат възможността да се пренесат в регионите на Южна Италия, опитвайки вкусни морски дарове от Средиземно Море, паста с аромат на свеж босилек, типични антипасти, месни деликатеси, сирена и десерти. Всички ястия биват приготвени на момента, изключително с пресни и свежи продукти, и обработени с майсторството на опитния главен готвач, който нека припомним, е и собственик на ресторанта.

Поръчка на храна в София