Местата, на които може да хапнете вкусна и прясна храна по време на обедната почивка в София, Варна, Пловдив и Бургас.

Независимо дали ще хапнете в заведението или ще вземете храна за вкъщи (за офиса), тук може да намерите популярните ресторанти и заведения за бързо хранене в София, Пловдив, Варна и Бургас.

Обедно меню за бизнес и частни клиенти. Винаги вкусно и разнообразно, винаги топло и бързо поднесено! По-голямата част от предложенията на ресторантите може да видите публикувани в секцията ОФЕРТИ.
Arcadia Balkan Grill
: , Bulgaria

: 11:00 - 00:00
: (02) 865 84 84
http://arcadiagrill.bg

Ресторант \"Arcadia Balkan Grill\" се намира в кв. Лозенец, ул. Крум Попов, 64. Историята на заведението датира от 1999г. Разположен на две нива с обща площ 390 кв.м. ресторант \"Arcadia Balkan Grill¨ може да приема до 100 човека. Аркадия разполага и с лятна градина с 40 места. Помещението е подходящо за всякакъв вид семейни тържества и фирмени партита. В кулинарен аспект може да се насладите на основно българо-сръбската ни кухня: от сръбски ущипци до телешки медальони, от пилешки сърчица и дробчета до телешко сукалче, от мандраджийска топеница до паприка у павлаци през сръбски каймак и още много други. Цялата ни скара се приготвя на дървени въглища.

Arcadia Balkan Grill

Поръчка на храна в София